Solutiile noastre

Produsele și serviciile noastre sunt special concepute pentru întreprinderi și organizații cu un număr substanțial de vehicule și lucrători mobili. Solutia Follow ALL este customizabilă într-o mare diversitate de variante, astfel încât poate fi adaptat oricărui domeniu de activitate, calificându-se ca un instrument puternic cu ajutorul căruia pot fi rezolvate probleme specifice, ce țin de unicitatea fiecărui caz.

Orice parc auto, de la câteva mașini până la sute sau chiar mii, poate deveni mai eficient prin reorganizarea pe baza informațiilor, alertelor și rapoartelor oferite .
Deoarece investiția în sistem se amortizează într-un timp scurt, primele rezultate financiare pozitive apar rapid. Eficientizarea activității se realizează încă din primele zile.

Follow ALL – Totul la un click distanta

Nu poți administra eficient resursele pe care nu le controlezi!

Astăzi, principalele provocări ale fiecărei companii pentru a deveni și rămâne competitivă sunt:

 Informații corecte și în timp real despre activitatea zilnică a personalului companiei

Maximizarea satisfacției clienților

Creșterea profitului

Protecția mediului înconjurător

Soluția Follow-ALL a fost dezvoltată pentru a răspunde acestor obiective din prisma activității resurselor mobile, în special al parcului auto, oferind un sistem modern și fiabil de monitorizare a vehiculelor prin GPS și de management avansat al flotelor auto.

Follow ALL este mult mai mai mult decât un simplu program de monitorizare GPS sau management flotă auto. Implementarea presupune furnizarea în orice moment a datelor esențiale pentru un management avansat al flotei: localizare GPS a mașinii, viteza, prezența în zone predefinite, situații de alarmă, traseele parcurse, consumul de combustibil, avertizări privitoare la activități de mentenanță, monitorizare rute, indici de siguranță și eficiență a conducerii, suport în trafic și multe altele.

Practic, aplicatia invită la reinventarea manierei de a gestiona activitatea flotei auto:

Vizualizează live poziția curentă a vehiculelor și ai acces la un complex tablou informativ al stării și deplasărilor la data și ora vizualizării.

Analizează datele obținute din monitorizarea GPS filtrând, agregând și utilizând informațiile în raportări și acțiuni complexe:  sinteze, evidențe, avertizări, statistici, instruire, suport, asistență, control.

Optimizează activitatea remodelând sau creând trasee și fluxuri de lucru cu impact imediat în creșterea eficacității și productivității.

Personalizează modul de utilizare și raportare configurând tablouri de bord și soluții de analiză (consumuri, comportament șofer, trend-uri flotă) după nevoi și interese specifice.

Follow ALL este construit modular, astfel încât poate fi adaptat cerințelor de moment ale activității organizației care îl implementează, cu posibilitatea adăugării ulterioare a funcționalităților reclamate de dezvoltarea sau schimbările viitoare. Privim cu maximă atenție la relația cu clienții (pre-vânzare, vânzare, contractare, instalare, training, suport în garanție și post-garanție, gestionată într-o aplicație software de tip CRM.

Dacă ați studiat sau utilizați soluții similare, vă gândiți probabil că toate sunt la fel. Cu Follow ALL veți remarca diferența:oferim instruire personalizată și asistență continuă pentru a ne asigura că obțineți cea mai bună rentabilitate a investiției;

știm că trebuie să ne adaptăm nevoilor afacerii dvs. și oferim instrumentele necesare pentru integrarea cu alte sisteme de gestiune;

putem oferi produsul nostru ca serviciu, pe bază de abonament lunar sau aveți posibilitatea de a achiziționa o soluție adaptată specificului dvs., complet integrată.

Functionalitati

Localizare GPS
Monitorizarea prin GPS permite localizarea în timp real, vizualizarea vitezei și a direcției de deplasare a autovehiculelor flotei. Traseele parcurse de vehicul pot fi vizualizate pe o hartă detaliată la nivel de stradă, cu posibilitatea localizării locului staționărilor sub forma unei fotografii din satelit de înaltă rezoluție.

Beneficii:

se cunosc cu exactitate care au fost deplasările efectuate de vehicule, unde și la ce ore – eliminați orele suplimentare declarate incorect sau rapoartele care nu sunt la obiect; diminuați timpii morți petrecuți în efectuarea raportărilor – foile de parcurs se vor completa automat, fără a mai fi nevoie ca utilizatorii vehiculelor să-și amintească unde au fost în fiecare zi;

se elimină folosirea neautorizată a vehiculelor și poate fi analizat modul (autorizat) de utilizare în interes personal (verificare calitate drumuri parcurse, distanțe, timp funcționare, stil de condus);

pot fi identificate situațiile când vehiculul a fost condus de o persoană neautorizată, unde și când s-au făcut alimentări sau diverse cheltuieli, unde și când au avut loc staționări nejustificate..

Harta interactiva
Harta interactivă permite urmărirea GPS live a vehiculelor și definirea unor zone de interes. Utilizând filtrele de selecție, puteți configura aria monitorizării GPS în funcție de necesitățile de moment, focalizând supravegherea pe vehicule, persoane sau grupuri.

Beneficii:

Informații prompte și actualizate despre localizarea vehiculelor flotei clienților;

Posibilitatea de a verifica livrarea comenzilor în timp real, vizualizând poziția vehiculelor

Protejarea șoferilor și bunurilor de valoare monitorizând viteza și locația autovehiculelor

Tablou de bord

Accesul ușor și rapid la informațiile de interes este specific aplicațiilor de top. Anumite informații le dorim mereu la îndemână atunci când dorim să aflăm dacă o sarcină a fost finalizată sau când urmărim menținerea activității flotei între anumiți parametri.Afișate împreună sub forma unui tablou de bord, aceste mini-ecrane conțin sinteze, statistici, alerte și grafice.

Beneficii:

acces rapid la informații relevante

privire de ansamblu pentru monitorizarea flotei

acces customizat la informații generale.

Puncte de interes

Particularizați imaginea mișcărilor și staționărilor autovehiculelor, dând punctelor și zonelor de interes denumiri care ajută la identificarea rapidă și la monitorizarea flotei.

Beneficii:

Accesibilitatea unei lecturi rapide și eficiente a stării de fapt curente

Verificarea mai ușoară a rutelor parcurse și a îndeplinirii sarcinilor de lucru

Eficientizarea livrărilor prin analiza numărului de vizite și a duratei staționării la clienți;

Rapoarte dinamice

Tabloul informativ (date despre localizarea GPS a vehicului, starea și statusul acestuia, șofer, adresă, distanța parcursă, rute, poziție istorică) este completat de numeroase date și statistici. Acestea fac referire la administrare și evidențe, situații de alarmă, traseele parcurse, consumul de combustibil, avertizări legate de mentenanță, indicatori de parcurgere a rutelor predefinite, prezența în zone, depășiri de viteză, staționări, deplasări în afara programului de lucru și multe altele.

Beneficii:

 • monitorizăre în timp real, sinteze relevante
 • planificare preluare situații conform nevoilor clientului
 • analiză detalii în cazul unor investigații excepționale
 • grupare date după grupuri, centre de cost, zone de interes
Date primite de la senzori si FMS
Monitorizarea GPS nu se reduce doar la localizarea si urmărirea vehiculelor din punctul de vedere al mișcării (deplasare, staționare, viteza). Tabloul informativ oferit de aplicație este mult mai complex, echipamentul GPS fiind acompaniat de senzori și echipamente cu ajutorul cărora soluția iTrack înregistrează date privitoare la gradul de încărcare al mașinii, monitorizarea temperaturii în spațiul de încărcare, controlul echipamentelor (monitorizare instalație auxiliară, basculări, agregat răcire, încălzire staționară etc.), funcționarea motorului, regimul de utilizare al mașinii, identitatea conducătorului auto, etc.Practic, Follow ALL se conectează la întreaga activitate a vehiculului, acțiunile acestuia fiind ușor de analizat. Sistemul de alerte ce pot fi definite pe baza acestor date determină obținerea unor beneficii majore, prin sporirea capacității de intervenție și prevenție
Monitorizare consum carburant
Date fiind implicațiile financiare, monitorizarea consumului de combustibil este o țintă principală a mangementului organizațiilor în încercarea de a controla costurile aferente flotelor auto. Efectul implementării soluțiilor de monitorizare a consumului depinde de tehnologia utilizată și de metoda de calcul aleasă. Actualmente nu există o metodă sau tehnologie care să asigure cu acuratețe de 100% controlul nivelului sau citirea consumului de combustibil, astfel încât să poata fi eliminate în totalitate furturile sau risipa.Monitorizarea consumului, alături de alte funcționalități ale aplicației (monitorizarea GPS a deplasărilor – durată, traseu, staționări, a stilului de condus al șoferilor, a programului de lucru, a deschiderii bușonului de la rezervor) permite combaterea furtului (cu ajutorul sondelor de nivel, furtul poate fi chiar documentat) și realizarea de economii importante de combustibil.
Comportament sofer
Follow All oferă clienților săi una dintre puținele soluții de siguranță și suport în trafic pentru șofer și vehicul din piață, soluție bazată pe managementul comportamentului șoferului. Beneficiind de capabilitățile echipamentului GPS (procesare date și generare statistici în timp real), managerul de flotă poate interveni la timp pentru a preveni posibile accidente. Mai mult decât atât, poate asigura un ciclu al prevenției prin inițierea și derularea unor programe și acțiuni de educare și training cu finalitate pozitivă – creșterea scorului general de siguranță al flotei.Follow All calculează, pe lângă scoring-ul de siguranță, un scoring de eficiență a condusului, analizând prin algoritmi performanți economicitatea și componenta ecologică a deplasărilor efectuate (considerând ca relevante aspecte precum consumul de carburant, uzura pieselor, emisiile de CO2 etc.)Administrarea eficientă a riscurilor asociate comportamentului agresiv la volan determină și o reducere a costurilor operaționale. Un stil de condus corespunzător poate determina, pe lângă economia de combustibil, o creștere a duratei de viață a pieselor auto cu până la 60%.Echipamentele pot oferi feedback în timp real, atenționând șoferul în legătură cu intervalul de risc sau ineficiență. Managerul de flotă mizează pe un asistent competent și eficace: feedback-ul se constituie în timp într-o acțiune de coaching, iar în situațiile critice șoferul beneficiază de un timp de reacție suplimentar.Cu Follow All siguranța și suportul în trafic devin elemente ale managementului performant al resurselor mobile ale organizației.
Management Flota
Monitorizarea GPS, dublată în timp de înregistrarea datelor, generează evidențe, statistici și raportări care permit controlul deplin al flotei.Aplicația este dezvoltată în conformitate cu cerințele specifice ale transportatorilor din România și gestionează toate costurile generate de flotă (carburanți, piese de schimb, leasing, asigurări, taxe, personal, închirieri) în vederea administrării eficiente a parcului auto.Aplicația oferă următoarele funcționalități:
 • Înregistrarea și monitorizarea cheltuielilor cu parcul auto
 • Înregistrarea informațiilor despre autovehicule, remorci și utilaje
 • Înregistrarea informațiilor despre personal și costurile aferente
 • Înregistrarea traseelor în foile de parcurs și a alimentărilor efectuate
 • Evidența reparațiilor și a reviziilor pentru fiecare autovehicul
 • Urmărirea termenului de expirare a garanțiilor la piese
 • Programarea reviziilor și a inspecțiilor tehnice și evidența pentru fiecare autovehicul cu notificare automată la aproprierea datei programate pentru revizie/inspecție
 • Evidențierea costurilor și a perioadei de valabilitate pentru licențe, asigurări, impozite și taxe
 • Raportarea costurilor de exploatare per km sau per ora de funcționare pentru fiecare autovehicul
 • Evidența disponibilității autovehiculelor în funcție de starea acestora
 • Înregistrează înlocuirea anvelopelor, km efectuați și uzura acestora
 • Configurarea de alerte personalizate pentru urmărirea parametrilor autovehiculelor, bazate pe declanșatoare de tip km parcurși, ore de funcționare sau dată.
 • Gestionarea documentelor și a contractelor de tip contract CASCO, leasing, RCA etc
 • Evidența contractelor, a ratelor și a altor tipuri de cheltuieli
 • Evidența accidentelor și a amenzilor
 • Adăugarea de documente scanate, poze sau alte fișiere
 • Import date inițiale din fișiere Excel
 • Import automat al alimentărilor de la furnizorii de combustibil
 • Istoric complet al evenimentelor pentru fiecare autovehicul
 • Preluarea datelor de la echipamentele GPS instalate pe autovehicule

Rute prestabilite
Reprezintă un modul prin care pot fi optimizate deplasările vehiculelor. Analiza traseelor parcurse de către fiecare vehicul permite identificarea unor rute optime. Acestea vor fi definite în sistem și pot fi parametrizate, estimativ, elemente ca: oră plecare/oră sosire punct rută, kilometri și timp parcurgere tronsoane rută etc.

Rutele pot fi parcurse aleator sau poate fi definită o ordine de parcurgere a țintelor, dacă acest fapt are relevanță în îndeplinirea sarcinilor alocate vehiculului.

Beneficii:

 • optimizarea deplasărilor vehiculelor
 • ușurarea supravegherii îndeplinirii sarcinilor de lucru
 • evitarea blocajelor și întârzierilor

Integrare cu alte aplicatii tip ERP,CRM

Aplicația Follow ALL permite integrarea cu alte aplicații client (ERP, CRM, SFA, etc) cu scopul de a aduce plus valoare unui sistem ce gestionează resursele clientului. Astfel se pot interschimba date precum: km parcurși, ore activitate, statistici vizite, rute planificate, informații clienți, etc.

Datele pot fi sincronizate în ambele sensuri pentru a completa ambele sisteme cu informații utile.

Costuri Flota

Analiza de costuri oferă o imagine sintetică a tuturor costurilor înregistrate în aplicație pe capitole de cost, iar analiza de consum evidențiază perioadele de abatere față de consumul mediu.

Indicatorii de performanță monitorizați grafic și tabelar oferă informații prețioase asupra impactului pe care îl au deciziile luate la un moment dat asupra costurilor de exploatare.

Echipamente

Platforma Follow ALL permite utilizarea mai multor echipamente GPS disponibile pe piață. În funcție de nevoile clientului, echipa tehnică selectează echipamentul potrivit, având în vedere și potențiale noi cereri de funcționalitate echipament.

Toate echipamentele GPS folosite sunt certificate CE și au garanție de minim 2 ani.

Pe lângă echipamentele GPS se pot instala diferiți senzori digitali sau analogici și accesorii ce monitorizează diferite informații utile pentru un manager de flotă: buton panică, starea ușilor, temperatura, identificare șofer, imobilizator motor, date CAN, nivel carburant, alarmă auto, etc.

Pachete – Follow ALL

Control al parcului auto

100%

BASIC
Module Live, Rapoarte

BUSINESS
Module BASIC + Rapoarte suplimentare, Harta interactiva,Statistici,Administrare

TOTAL
Module BUSINESS + Rapoarte suplimentare, Administrare, Manegent Flota, Rute, Alerte,Comportament soferi

Beneficiari

Distributie si logistica
Monitorizați parcursul fiecărui transport și starea mărfurilor transportate, eliminând riscurile și reducând costurile de transport. Asigurați regularitatea curselor, monitorizați activitatea agenților, folosiți flota la capacitate maximă. Aceste performanțe sunt posibile prin capabilitățile modulului de dispecerizare: comunicare bidirecțională cu șoferul direct din aplicație – trimitere instrucțiuni de navigare, rută zilnică, stare rută, replanificare rută, timp estimat de sosire, notificări, etc. cărora li se adaugă funcționalități ca proximitate (găsirea celor mai apropiate n vehicule de o anumită adresă sau punct de interes) și PDI (definirea de puncte și zone de interes)..
Utilitati
Monitorizați timpii neproductivi ai angajaților, numărul de opriri ale mașinilor și creșteți productivitatea flotei și satisfacția clienților printr-o soluție personalizată, făcând dovada publică a prestării serviciilor (orar, timp de intervenție la sesizări), eliminând furturile de combustibil, cursele clandestine și uzura prematură. Harta interactivă (permite vizualizarea în detaliu la nivel de stradă, puncte de interes, informații topografice; permite realizarea de rute optime pentru locațiile definite de utilizator), alături de sistemul de alerte  (notificări în timp real – depășire viteză legală, pornire motor după o anumită oră, intrare/ieșire punct de interes, zonă, staționare prelungită, etc.) oferă instrumente puternice de supraveghere și control. Soluțiile de monitorizare consum (citire date calculator bord, măsurare debit, măsurare nivel) completează un tablou de bord prin care se pot superviza cu maximă eficiență activitățile din teren .
Servicii de mentenanta si interventii
Estimați corect și exact timpul de răspuns la solicitări și creșteți calitatea serviciilor oferite, câștigând noi clienți. Printr-un control mai riguros al utilizării vehiculelor și al costurilor direct legate de acestea, îmbunătățiți productivitatea flotei și eliminați cheltuielile nejustificate.Prin localizare automată și trasabilitate, proximitate, PDI și dispecerizare devin posibile, printr-un management corespunzător, performanțe deosebite în asigurarea promptitudinii intervențiilor și a fluenței alocării sarcinilor de lucru..
Constructii
Aflați care este timpul real de muncă productivă al angajaților și creșteți durata de utilizare a echipamentelor. Prin Follow ALL știți exact unde este echipa dumneavoastră, orele de sosire și plecare sau timpii de funcționare a echipamentelor.Funcționalități ca regim funcționare motor (măsurarea parametrilor de funcționare a motorului), controlul echipamentelor (monitorizare instalație auxiliară, basculări, agregat răcire, încălzire staționară etc.), administrare resurse (vehicule, utilaje, șoferi, program de lucru etc.), PDI (definirea de puncte și zone de interes) și alerte (notificări în timp real – depășire viteză legală, pornire motor după o anumită oră, intrare/ieșire punct de interes, zonă, staționare prelungită, etc.) elimină tentația furtului. În timp se instituie o atitudine corectă față de bunurile firmei și programul de lucru.
Transport de persoane
Datorită monitorizării flotei și șoferilor prin soluția noastra, puteți garanta orele de plecare și sosire, veți crește productivitatea șoferilor și veți elimina utilizarea neautorizată a vehiculelor. Obțineți un preț mai bun la asigurarea vehiculelor echipate cu sisteme de monitorizare. Deosebit de utilă acestui tip de activitate este suita de funcționalități oferita de modulul Dispecerizare: comunicare bidirecțională cu șoferul direct din aplicație – trimitere instrucțiuni de navigare, rută zilnică, stare rută, replanificare rută, timp estimat de sosire, notificări. Securitatea călătorilor este asigurată prin politici de siguranță si suport în trafic prin: analiză stil conducere șofer – scoring siguranță și economicitate, managementul comportamentului șoferului – atenționări inteligente (coaching), educare și training, prevenție. Monitorizarea șoferilor este asigurată prin intermediul identificării: se poate condiționa pornirea motorului prin autentificarea validă a șoferului..
Rent-A-Car
Monitorizați  în timp real respectarea protocolului de închiriere printr-un control riguros al deplasărilor în zonele prestabilite, gestionând cu promptitudine situațiile care vă pot aduce prejudicii (părăsirea zonelor permise, depășiri de viteză, deplasări în arii geografice greu accesibile). Reduceți costurile de asigurare și pe cele de mentenanță, conservând valoarea de revânzare. Utilizând funcționalități ca alertarea (notificări în timp real  –  depășire viteză legală, pornire motor după o anumită oră, intrare/ieșire punct de interes, zonă, staționare prelungită, etc.) localizarea automata și trasabilitatea (vizualizarea în timp real a poziției, vitezei și direcției de deplasare a oricărui vehicul monitorizat, vizualizarea traseului parcurs, vizualizare poziție istorică) și posibilitatea de imobilizare a mașinii va asigurați ca flota auto se află sub control atât din punctul de vedere al securității cât și în ceea ce privește regimul de funcționare. Evitați astfel situațiile care pot genera pagube sau costuri ce pot pune în pericol bunul mers al activității și situația financiară a societății.
Agricultura
Cu ajutorul Follow ALL, delimitați regiunile agricole de lucru și coordonați la nivel superior activitatea utilajelor în timpul programului de lucru, reducând considerabil consumul de combustibil și anulând posibilitatea efectuării de lucrări în afara zonelor prestabilite.Cu ajutorul PDI-urilor (definirea de puncte și zone de interes) și al hărții interactive (vizualizarea în detaliu a terenului la nivelul punctelor de interes precum și al informațiilor topografice), al alertelor (notificări în timp real – pornire motor după o anumită oră, intrare/ieșire punct de interes, zonă, staționare prelungită, etc.) și al localizării (vizualizarea în timp real a poziției, vitezei și direcției de deplasare a oricărui vehicul monitorizat) poate fi efectuat un control riguros al activității utilajelor, cu rezultate imediate în realizarea de economii.

Detaliere pachete

 • PACHET
  BASIC
  • Administrare resurse
  • Hartă dinamică detaliată
  • Istoric trasee
  • Staționări
  • Rapoarte sintetice activitate vehicul
  • Statistici comparative flotă
  • Gestionare puncte de interes
  • Evidență Km bord
  • Asistență aplicație
  • Cere Oferta
 • PACHET
  TOTAL
 • Administrare resurse
 • Hartă dinamică detaliată
 • Istoric trasee
 • Staționări
 • Rapoarte sintetice activitate vehicul
 • Statistici comparative flotă
 • Gestionare puncte de interes
 • Evidență Km bord
 • Asistență aplicație
 • Hartă interactivă
 • Proximitate
 • Alerte și notificări
 • Administrare utilizatori și roluri
 • Informații FMS, senzori
 • Management flotă
 • Management stare șoferi
 • Rapoarte extinse
 • Rute prestabilite
 • Modul Dispecer
 • Rapoarte personalizate
 • Cere Oferta

 

Intrebari frecvente

Cum pot achizitiona aplicatia ?
Vă putem oferi produsul nostru ca serviciu pe bază de abonament lunar (SaaS) sau aveți posibilitatea să achiziționați o soluție adaptată situației dvs, complet integrată cu sistemul dvs IT existent. Pentru detalii sau demo personalizat vă rugăm sa ne contactați.
Cum primește aplicația Follow ALL date de la vehicul ? 
Echipamentul Follow ALL GPS instalat în vehicul trimite periodic informații cu privire la poziție, viteza, starea motorului, starea senzorilor, etc. Datele sunt transmise folosind comunicația GPRS, prin intermediul unui SIM instalat in interiorul echipamentului GPS.
Care este costul pentru transferul de date GPRS ? 
Costul transferului de date este inclus în abonamentul lunar. 
Care este perioada de actualizare a datelor in aplicatie ?
Aplicatia Follow ALL este actualizată în permanență în funcție de feedback-ul primit de la clienți și a noilor tendințe din domeniu. Fiecare utilizator va avea acces la noile funcționalități generale aplicabile pachetului contractat în momentul în care acestea devin disponibile, fără costuri suplimentare.
Echipamentele necesare pot fi inchiriate ? 
Da. Vă putem închiria echipamentul în schimbul unei taxe lunare, percepută pentru fiecare mașină monitorizată. În momentul de față există mai multe variante de a beneficia de soluția Follow ALL. Pentru mai multe detalii vă rugam să ne contactați.
Cum pot monitoriza consumul real de carburant ?  
Există mai multe soluții – mai mult sau mai puțin precise – de a monitoriza consumul de carburant. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Contact

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesajul dvs
[obligatoriu]